Posts

Kain Songket Cotton Terbaru 2017

Image
Songket Cotton 
❄️ Corak motif songket tanpa tenun

❄️ Material 100% cotton

❄️ Fabrik tidak mudah renyuk

❄️ Fabrik mudah digosok

❄️ Fabrik lembut dan sejuk

❄️ Tekstur kain yg tampak mewah

❄️ Bidang 45 inci, 2 meter

Songket Cotton(SC) + German Plain Cotton (GPC) 1.5meter = RM99
Songket Cotton(SC) + German Plain Cotton (GPC) 2 meter = RM115














Image
Selamat tahun baru

xoxo

Pesta Lelong Buku Online 2016

Image
Hi guys,
Hari ni aku nak inform korang yang kedai Kedai Buku Online ada buat PESTA LELONG BUKU ONLINE 2016. Dorang ada tawarkan pelbagai offer yang sangat menarik. Jom tengok!


TAWARAN UNTUK ANDA:
.
1. Diskaun 85% @ RM5 Senaskah (STOK TERHAD)
2. Diskaun 60% (70 tajuk)
3. Diskaun 50% (900 tajuk)
4. Diskaun 40% (200 tajuk)
5. Diskaun 30% (700 tajuk)
.

. PELBAGAI GENRE

.
Pelbagai genre buku yang ditawarkan melibatkan lebih 150 penerbit hebat!
.
Novel / Buku Indie / Bisnes / Agama / Kanak-kanak / Umum / Motivasi / Pendidikan / Merchandise / Resipi dan banyak lagi...!
.

. ISTIMEWA . 
.
1. Free DVD Masakan dengan setiap pembelian di Bookcafe! (Selagi stok masih ada).
.
2. Free Shipping ke seluruh Malaysia. (Untuk pembelian RM150 & atas - Produk kategori A sahaja)
.
3. Free Membership bagi pembelian RM100 & ke atas (nikmati pelbagai keistimewaan untuk Membership Bookcafe)
.
.
JOM LELONG & JIMAT BERSAMA BOOKCAFE SEKARANG!

KLIK SINI BORONG BUKU :)

Buku Matluthfi Kisah 25 Filsuf Barat

Image
Assalamualaikum semua!
Saya harap korang sihat sihat je :) Hari ni hari terkahir bulan November. Esok dah bulan Disember. And 1 month to go before 2017. Korang mesti da set target untuk tahun baru kan. Apa apa pun aku doakan korang  dapat achieve target atau azam korang 😊atau nak continue azam korang tahun ni pun boleh.hihi. 
Well, bulan ni jugak ada buku baru nak keluar.😍 Buku apa lagi kalau bukan buku MatLuthfi iaitu Kisah 25 Filsuf Barat. Aku tak sabar nak baca buku ni dan sekarang kalau ada yang nak beli bole terus ke kedai buku online bookcafe Kisah 25 Filsuf Barat . Weh, korang boleh dapat diskaun 10% taw. 😍 

Review buku Mat Jenin Sebenarnya Hero

Image
Hello peeps :)

Bulan lepas aku tak update langsung blog aku ni. Sorry tau. In case korang rindu aku ke? *perasan*. K lah aku nak cer sikit pasal buku yang aku beli bulan lepas gak tapi baru hari ni aku dapat review. Korang kenal tak SAIFUL NANG? kalau korang tak kenal, bagus sangat lah tu. pegi beli buku beliau sekarang kat sini MAT JENIN SEBENARNYA HERO .Even korang bole search kat mana-mana, Still buku ni lagi best! :P Aku suka baca buku ni sebab cerita dia pendek-pendek je, senang faham, taklah complicated sangat. Sesuai untuk bacaan santai. Dalam buku ni ada banyak topik pasal isu semasa dan pengalaman SN sendiri dalam kehidupan seharian beliau sebagai social entrepreneur, rakyat Malaysia, dan seorang ayah. Dulu pun aku heran jugak macam mana syarikat SN uruskan duit company beliau sebab dorang declare yang 100% keuntungan akan diwakafkan kepada asnaf. So how come dorang boleh breakeven(pulang modal)? dan sekarang baru aku tahu after baca buku ni.

Dan satu lagi satu pandangan tent…

Diskaun Buku Gila-Gila!!

Image
Hi my lovely readers,

How was your day? Still in raya mood?

Well, aku ada berita gembira ni ;o !khusus untuk peminat tegar pembaca buku.

Kedai buku online Bookcafe akan mengadakan #MyCyberSale!!

No idea what it is ?? Ok. Macam ni, #MyCyberSale ialah satu JUALAN ONLINE TERBESAR di Malaysia bermula dari 26 hingga 30 September 2016. Korang boleh dapat diskaun harga sampai 95% tauu..

Bukan itu saja. Ada 20 tajuk buku yang cuma RM 1 dan 127 tajuk buku dengan harga RM 2. Oleh sebab jualan online terbesar, banyak lagi yang korang boleh dapat. Diskaun 10% untuk setiap buku dari 4745 tajuk dan diskaun 25% untuk setiap buku dari 700 tajuk  dan 30 % untuk setiap buku dari 900 tajuk.

Nak lagi??

Korang akan dapat FREE SHIPPING  bagi pembelian RM80 dan ke atas( kecuali produk  RM1 dan Rm2).

So , apa lagi guys? make sure to save the date! tak perlu bazir minyak kereta anda untuk beli buku, boleh save masa dan energi :)

KLIK SINI untuk ke BookCafe :MyCyberSale




Salam Aidiladha

Image
Hi lovely readers!

I just wanna wish u all Happy Eid Mubarak guys!