Posts

Showing posts from June, 2016

Buku Pelukis Jalanan

Assalamualaikum semua,

Bagaimana Ramadan ke- 2 anda?
Semoga amal ibadah kita diterima Allah dan bersungguh-sungguh meraih redha Allah di bulan mulia ini.
Entri kali ini sya nak kongsi pasal buku #PELUKIS JALANAN.
Saya beli buku ni masa pesta buku dekat MAEPS tempoh hari.
First first tu saya tak tahu pun buku ni pasal apa. Saya beli pun untuk habiskan baucer semata-mata..hehe
Tapi, bila sampai je kat kolej terus belek belek semua buku yang dibeli.
Jadi saya pun bacalah seimbas lalu dan bila baca buku #PELUKIS JALANAN ni, macam best pulak.
tup tup habis satu buku saya baca, Serius, bila saya baca buku ni, bole rasa macam mana perjalanan penulis sepanjang berada di luar negara. Bukan tu saje tau, kata-kata semangat dan motivasi turut dicatatkan dalam buku ni. Salah satu yang saya suka ;
"Tangan ini. Mata ini. Semua anugerah Allah kepada hambaNya. Mana Mungkin seorang hamba sanggup menggunakannya untuk mengundang murka Tuhannya. Itu derhaka."
Serius best. Rasanya buku ni anda bol…

Koleksi Baju Raya ( Kurta Plain)

Image
Assalamualaikum readers,






Cantik dan bergayakan si pemakai kurta..
Suami yang macho adalah suami yang pakai kurta. Cewahh. hehe.
Jom lah cuba bagi suami pakai kurta exclusive dari koleksi Rafie Ramli ni.
InsyaAllah berbaloi2, lagi2 bila tengok encik suami pun segak bergaya time raya nanti. :D
Kat mana nak beli? Jom beli online je di website official kami : http://goo.gl/Vc56E1
Kualiti tip top, design super macho. Hanya dari koleksi limited edition, Rafie Ramli.

Koleksi Baju Raya ( Khimar)

Image
Assalamualaikum readers,

Alhamdulillah, ini merupakan langkah pertama saya dalam bidang perniagaan online..semoga ini menjadi permulaan yg baik disamping pelajari perkara baru dan pengalaman. . Ok so sesiapa yang tengah mencari baju raya untuk suami atau isteri, jom beraya dengan Koleksi Raya Felinna Boutique.
Tengok dekat link ni koleksi baju raya yang cantik2 dan handsome : http://goo.gl/Vc56E1
Senang je, buat pembelian melalui website ni. Sangat simple.
Terima kasih yea semua.
Meh tengok Koleksi Khimar >>>



Koleksi Baju Raya ( Kurung Raisya)

Image
Assalamualaikum readers,















Amacam, cantik kan baju-baju ni?
Hari Raya nanti, ada lah tu yang tegur,
"cantiknya bajuuu, beli mana ni?"
Tak caya? Cuba lah dulu. hehe.
Kalau takda masa nak pergi di butik Felinna, jom beli dengan saya.
Ni website official kami : http://goo.gl/Vc56E1
Semua ada dalam tu, nak tahu saiz ke, nanti free2 boleh la jenguk2 ya. :)

Salam Ramadan :)

Koleksi Baju Raya ( Primrose)

Image
Assalamualaikum readers,

Cantikkan baju Primrose ni. First time saya tengok memang suka sangat! Nampak stylo gituu..hehe



Tapikan...
Kalau awak risau kawan2 tegur badan makin berisi hari raya nanti?
Saya ada tips simple. Jom pakai baju raya muslimah! :D
Tak, ni bukan muslimah yang ketat2 tahu, ini insyaAllah tak nampak bentuk tubuh pun.
Koleksi terbaik dari Felinna Boutique.
Gorgeous yet masih menutup aurat dengan baik. InsyaAllah.
Bila baju tak nampak susuk tubuh, insyaAllah takda orang nampak kita makin berisi ke kan. hehe.
Mai jenguk-jenguk di website official kami : http://goo.gl/Vc56E1
Kualiti dijamin puas hati. :)

Ramadan Tiba

Image
Assalamualaikum readers,


Selamat menyambut Ramadan kali ini, moga kita dapat beramal ibadah dengan lebih tekun dan lebih
baik dari Ramadan sebelumnya.