Saturday, 17 September 2016

Diskaun Buku Gila-Gila!!

Hi my lovely readers,

How was your day? Still in raya mood?

Well, aku ada berita gembira ni ;o !khusus untuk peminat tegar pembaca buku.

Kedai buku online Bookcafe akan mengadakan #MyCyberSale!!

No idea what it is ?? Ok. Macam ni, #MyCyberSale ialah satu JUALAN ONLINE TERBESAR di Malaysia bermula dari 26 hingga 30 September 2016. Korang boleh dapat diskaun harga sampai 95% tauu..

Bukan itu saja. Ada 20 tajuk buku yang cuma RM 1 dan 127 tajuk buku dengan harga RM 2. Oleh sebab jualan online terbesar, banyak lagi yang korang boleh dapat. Diskaun 10% untuk setiap buku dari 4745 tajuk dan diskaun 25% untuk setiap buku dari 700 tajuk  dan 30 % untuk setiap buku dari 900 tajuk.

Nak lagi??

Korang akan dapat FREE SHIPPING  bagi pembelian RM80 dan ke atas( kecuali produk  RM1 dan Rm2).

So , apa lagi guys? make sure to save the date! tak perlu bazir minyak kereta anda untuk beli buku, boleh save masa dan energi :)

KLIK SINI untuk ke BookCafe :MyCyberSale




Sunday, 11 September 2016

Salam Aidiladha

Hi lovely readers!

I just wanna wish u all Happy Eid Mubarak guys!

Pic from Google

Saturday, 10 September 2016

Buku Saya Cuma Posmen

Pernah tak korang rasa down? atau rasa sunyi ? . Untuk aku, aku pernah rasa down dan sunyi. Dan bila perasaan ini datang , aku akan cari ketenangan. Salah satu cara ialah dengan baca buku. Buku- buku yang aku baca ialah buku-buku agama.
Kita , manusia biasa rasa penat dengan urusan harian hingga lupa atau tiada kesempatan untuk beri makanan rohani. Ya, manusia sifatnya alpa.
Kita perlukan ilmu. Ilmu yang membuatkan kita faham kenapa perlu hidup? Berbaloi ke aku hidup? Banyak sangattt jalan ilmu. Korang google jelah.hehe

Actually, aku nak share satu buku yang aku kira best dan of course banyak pengajarannya. Tadaa!!! inilah bukunya,Buku #Saya Cuma Posmen



Ha! mesti korang familiar dengan Ustaz Ebit Lew kan? I really love his writings. Dalam buku ni beliau banyak berkongsi pasal pengalaman beliau sendiri ketika menyampaikan dakwah, di macam-macam tempat, Bahasanya juga cukup santai, Kalau korang berminat nak usha buku ni, boleh dapatkan di kedai online Bookcafe. klik link Saya Cuma Posmen . 

Selamat membaca guys!


Selamat tahun baru