Diskaun Buku Gila-Gila!!

Hi my lovely readers,

How was your day? Still in raya mood?

Well, aku ada berita gembira ni ;o !khusus untuk peminat tegar pembaca buku.

Kedai buku online Bookcafe akan mengadakan #MyCyberSale!!

No idea what it is ?? Ok. Macam ni, #MyCyberSale ialah satu JUALAN ONLINE TERBESAR di Malaysia bermula dari 26 hingga 30 September 2016. Korang boleh dapat diskaun harga sampai 95% tauu..

Bukan itu saja. Ada 20 tajuk buku yang cuma RM 1 dan 127 tajuk buku dengan harga RM 2. Oleh sebab jualan online terbesar, banyak lagi yang korang boleh dapat. Diskaun 10% untuk setiap buku dari 4745 tajuk dan diskaun 25% untuk setiap buku dari 700 tajuk  dan 30 % untuk setiap buku dari 900 tajuk.

Nak lagi??

Korang akan dapat FREE SHIPPING  bagi pembelian RM80 dan ke atas( kecuali produk  RM1 dan Rm2).

So , apa lagi guys? make sure to save the date! tak perlu bazir minyak kereta anda untuk beli buku, boleh save masa dan energi :)

KLIK SINI untuk ke BookCafe :MyCyberSale




Popular posts from this blog

Buku Matluthfi Kisah 25 Filsuf Barat

Review buku Mat Jenin Sebenarnya Hero