Wednesday, 30 November 2016

Buku Matluthfi Kisah 25 Filsuf Barat

Assalamualaikum semua!

Saya harap korang sihat sihat je :) Hari ni hari terkahir bulan November. Esok dah bulan Disember. And 1 month to go before 2017. Korang mesti da set target untuk tahun baru kan. Apa apa pun aku doakan korang  dapat achieve target atau azam korang 😊atau nak continue azam korang tahun ni pun boleh.hihi. 

Well, bulan ni jugak ada buku baru nak keluar.😍 Buku apa lagi kalau bukan buku MatLuthfi iaitu Kisah 25 Filsuf Barat. Aku tak sabar nak baca buku ni dan sekarang kalau ada yang nak beli bole terus ke kedai buku online bookcafe Kisah 25 Filsuf Barat . Weh, korang boleh dapat diskaun 10% taw. 😍 


Selamat tahun baru